Talk Backgammon Walk

Vorbește pe Backgammon Walk That Is …

O mulțime de termeni au fost adăugați în limba de table. Ar fi greu să le cunoști pe toate, dar cel puțin ai putea începe cu doar câteva:

Vedeți acest joc de noroc jucătorii care se află în table apelează un marker sau un checker care a plecat într-un loc de pe tablă unde ar putea fi lovit. Se numește ca atare, deoarece arată ca o pată pe o suprafață curată, deoarece este izolată de ceilalți markeri.

BOT acesta este argoul pentru un program de calculator care știe să joace table. disponibil în asistenți unde oamenii îl pot concura. Acest jucător ideal de jocuri de noroc care doresc să-și exerseze abilitățile de table fără să-și arunce o grămadă în buzunare, deoarece mulți ajutoare oferă jocuri gratuite cu roboți.

Această casetă este o situație în care un jucător de jocuri de noroc este într-un mare dezavantaj în comparație cu adversarul său Root Casino. În jocurile de echipă de table, când un jucător a rămas singur și în echipa adversă încă intactă, atunci acesta este jucătorul dintr-o cutie. Numit ca atare de când o cutie un gard, un loc înfundat în care greu de trăit.

Vagoane acoperite Când un jucător de joc aruncă zarurile și ies cele două șase, acestea sunt apoi numite vagoane acoperite. Jucătorii de jocuri de noroc numesc, de asemenea, acest tip de cutii pentru aruncarea zarurilor sau băieții.

Ceasul Bronstein Acesta este un tip de ceas folosit și în turneele de șah și table. Acest lucru a determinat cât timp a rămas jucătorului pentru a-și face mișcarea. Spre deosebire de celelalte tipuri de ceasuri utilizate în table și șah, cum ar fi ceasul analogic, acest ceas se încheie.

Îngropați un dame Acest lucru se întâmplă atunci când un jucător de jocuri de noroc are un marcaj în tabla de acasă unde nu poate ceda la lovitură.

buton sus Niciun jucător de jocuri de noroc nu dorește o ștergere, așa că un jucător de jocuri de noroc șterge o ștergere prin asocierea cu un alt marker. În acest sens, locul nu mai este într-o poziție periculoasă unde ar putea fi lovită.

La revedere, acest lucru este mai folosit în jocurile de table jucate în turnee decât în ​​cazinouri. O revedere se întâmplă atunci când numărul de jucători la începutul eliminării turneului rundă ciudată. În acest caz, unul dintre jucători este scutit de un joc și avansează automat la nivelul următor.